Delar & Tillbehör

Reservdelar för anläggningsmaskiner

Beck lagerför reservdelar till våra huvudagenturer

Beck har bedrivit verksamhet med småmaskiner i 38 år nu och Beck Gruppens reservdelschef Anette Beck har varit med sedan 1989. Vi har under åren arbetat med att hitta lokala reservdelsproducenter i tillägg till våra leverantörer för att ge dig snabba leveranser och bra priser. Vi har flera tusen maskiner ute på marknaden och vi arbetar tätt mellan Sverige och Norge så att du som kund ska få den absolut bästa reservdelsservicen.

 

Vi säljer reservdelar till följande agenturer:

KOBELCO - NEW HOLLAND KOBELCO - AIRMAN - GEHL - VENIERI - BM DUMPERN (MESSERSI) -

BK SLÄPET - HANIX - NAGANO

 

Dessa är lagerförda på BECKs lager i Haninge och Kungälv vilket säkrar en jämn och snabb leverans till både egen servicepersonal och direkt till våra kunder. De reservdelar vi inte har på lager tar vi snabbt hem. Vi vet att reservdelar och eftermarknad är vitkigt för en seriös maskinlevernatör. Därför satsar vi och växer på detta viktiga område.

På Kobelcosidan är vi uppkopplade mot deras huvudlager i Nederländerna och har vi inte reservdelar så kan vi få hem det på en dag om du som kund behöver delarna snabbt. Detsamma gäller för Airman och andra produkter.

Vi servar också naturligtvis Hanix- och Naganomaskiner som vi har levererat - det är många där ute som behöver hjälp med det och vi hjälper till.
 

Skicka förfrågan här.

 

 

 
 

Beck Maskin SVERIGE AB

Avdelning Stockholm Syd
Rudanvägen 2, 136 50 Jordbro
Tel: 08 500 741 74

Avdelning Stockholm Norr
Solbackav. 2, 177 71 Järfälla
Tel: 08 500 741 71

Avdelning Göteborg
Växelgatan 4, 442 40 Kungälv
Tel: 031 383 03 00

Fakturafrågor? Vänligen maila oss på fakturor@beckmaskin.se eller ring
08 500 741 74 
 

info@beckmaskin.se

öppettider:

Måndag-Fredag 07:00-16:00

Kontakta Oss

Nyheter och erbjudanden